Frumuseţe naturală din interior!
Beauty Caps are în compoziţie o formulă elveţiană, special dezvoltată pentru sănătatea şi vitalitatea părului, unghiilor şi pielii, ce oferă o asociere complexă de factori bioactivi: vitamine, minerale, aminoacizi şi extracte naturale.


Vitamine și minerale
Complexul de 5 vitamine B ajută la menținerea unui metabolism energetic normal și funcționarea normală a sistemului nervos (prin vitaminele B1 si B6) şi susţine sănătatea pielii (prin niacina și biotina), a părului (prin biotina – vitamina H sau B7) și reducerea oboselii (prin acidul pantotenic).
Zincul contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ, la sinteza normală a proteinelor și la menținerea sănătății unghiilor, părului și pielii.
Fierul contribuie la transportul oxigenului în organism, la diviziunea celulara și reducerea oboselii și a extenuării.
Aminoacizi
Cisteina și metionina, aminoacizi naturali cu sulf, sunt constituenți esențiali ai keratinei, component de baza ce intra în structura de rezistență a părului și a unghiilor.
Extracte naturale
Drojdia de bere, sub formă liofilizata, conține proteine cu valoare biologică ridicată si este o sursă naturală de vitamine din complexul B și oligoelemente cu biodisponibilitate sporită.
Extractul de mei, prin conținutul său bogat în proteine și aminoacizi, acizi grași nesaturați, siliciu și fier, sporește frumusețea părului, prin îmbunătățirea sintezei de keratină.
● Redarea și păstrarea strălucirii naturale a părului și a rezistenței acestuia în fața factorilor de stres;
● Întreținerea sănătății și aspectului unghiilor;
● Menținerea fermității și pigmentației normale a pielii.
Doza recomandată pentru adulţi şi adolescenţi peste 14 ani: 1 – 2 capsule/zi.
Chiar dacă efectele pot fi vizibile încă din prima lună, se recomandă administrarea produsului în cure de 2-3 luni, de două ori pe an.